Om stiftelsen
HÄR HITTAR DU INFORMATION OM STIFTELSEN

Stiftelsen bildades 2012 för att skapa och underhålla ett nationellt föreningsregister samt bygga enklare, säkrare och prisvärda tjänster som underlättar föreningars administration.
Här hittar du information om stiftelsens bakgrund, mål, värdegrund, projektets gång, stiftelse, och ledningsgrupp
För föreningar
STATISTIK, RAPPORTER, REGISTER OCH TJÄNSTER VI ERBJUDER

I Sverige finns cirka 140 000 ideella föreningar. Föreningars administration hanteras i huvudsak av personer ideellt. Kraven på korrekt information från samhället ökar.
Här hittar du statistik, rapporter, administrativa tjänster och föreningsregister
Arbeta hos oss
INFORMATION ARBETSSÖKANDE, MYNDIGHETER, VÅR VÄRDEGRUND

Är du nyfiken på om Stiftelsen kan vara en arbetsplats för dig, vilka värderingar vi arbetar utifrån och hur vi arbetar för att lyfta fram det bästa hos varje medarbetare.
Här hittar du information för arbetsökande, myndigheter, våra värderingar och samarbetspartners

Källa: Flickr, Fotograf: andersihugget

Källa: Flickr, Fotograf: brandsvig